HTML

Az életünk teljesen megváltozik.

Na hali. Kezdek egy új blogot. De a másik is "él" csak azt már befejeztem. Nah de most belevágok. A szereplők én leszek és az unokatesóm Melinda. Remélem tetszeni fog. És akinek tetszik az lécci kommizon. Előre is köszi. Jó olvasást. Puss. (Jah és az unokatesóm a storyba a testvérem lesz.) Na czupp

Friss topikok

  • Rave_Ace: He-he bármi káromkodást beirok google-be, egy az oldal az elsok kozt lesz XD! Valamien szinten egy... (2008.10.05. 12:53) 37. rész Most akkor mi van?
  • Zyt@: kiváncsian várom a folytatást és sztem minden jóra fog fordulni vagyis remélem, naon ügyi vagy pux... (2008.08.13. 16:09) 65. rész *A remény hal meg utoljára*
  • Zyt@: naon hosszú lett és naon izgi kivi vok a folytira ügyi vagy puxy :) (2008.07.17. 11:30) 64. rész *Elegem van*
  • Zsú(újj szerki!): bocsi bocsi bocsi mindenkitől! esk most azonnal elkezdem írni a kövit és rakom ma fel! de ez lesz ... (2008.07.07. 14:14) 63. rész *Depresszió*
  • Tami: Szió! Nagyon jóóóóóóóóóó. Alig várom már a folytatást. :) pus (2008.06.01. 22:13) 62. rész *Baj van*

Linkblog

63. rész *Depresszió*

2008.06.02. 00:06 Zsú(újj szerki!)

- Mi történt? Kérem mondjon már valamit! – ugrott fel Tom idegesen a székből. A szeme tele volt könnyel.

- Kérem üljön le. – mondta a nővér és Tom le is ült.

- Kérem, Lina menjen el, majd én. – jött oda az orvos. A nővér úgy is tett. A doki belekezdett…

- Nos, Tom, a barátnője egy rettenetes traumának lehetett kitéve. Miután behozták megultrahangoztam a műtőben. Meg kellett szülnie a gyermeket, ha életben akart maradni. Sajnálom de nem tudtuk a picit megmenteni. – mondta az orvos mire Tom nem bírt megszólalni csak ismét könnyek gyűltek a szemébe és zokogni kezdett. De nem csak ő hanem Bill és Melinda is. Tom a székből a földre rogyott és ott zokogott. – Sajnálom! De kérem legyen erős! A barátnőjének most nagy szüksége lesz magára. – mondta az orvos és elment.

Tom csak zokogott és Bill meg Meli átölelte.

- Ez nem lehet! Nem történhet ilyen! – mondta akadozva. Billék csak szorosabban ölelték. Kb. 2 óra mulva felébredtem a kórházi szobámban. Egyedül voltam. Megsimogattam a hasam, és ismét elkezdtem könnyezni majd sírni. Halkan sírtam. Benyitott valaki halkan és bejött majd leült mellém. Felemeltem a fejem és láttam hogy Tom az és ő is könnyes szemekkel tekint rám.

- Tudod Tom, mindig arra arra gondoltam az elmúlt pár évben, hogy milyen  is lesz majd, mi…mikor megszületik a babám és hallom hogy felsír, majd amikor először rám mosolyog. De…de ezt ne…nem tudhattam meg. Nem…nem tudhattam meg. – kezdtem el zokogni. Tom átölelt, és csak sírtunk.

- Erősnek kell lennünk kicsim. Én mindig melletted leszek. Lesz még babánk hidd el, de nem szabad össze törnünk teljesen. Meg fogod még tudni milyen ha felsír a babád, mert lesz gyerekünk. De most legyünk erősek. Nagyon fáj nekem is. Rám számíthatsz. Mindig melletted leszek. – mondta Tom suttogva és közben sírt. Én csak szorosabban átöleltem és úgy sírtunk tovább…. Rettenetesen fájt a szívem, hogy elvesztettem életem egyik értelmét a leendő kisfiamat. De mégis rájöttem arra hogy nem szabad nagyon össze törnöm, hisz ezzel csak rosszabb lesz nekem is és Tomnak is.

Teltek a napok, és még mindig rettenetes depresszió ült rajtam amitől azt hittem hogy vége az életemnek. Nem tehettem semmit, rám telepedett. Tomék minden áldott nap bent voltak nálam, és 4 nap után haza engedtek a kórházból. Ismét valami jó akarónk kiadta a lapoknak hogy haza engednek, de azt senki se tudta hogy hogyan és ki volt az. Mikor a házunk elé értünk több 10 újságíró fogadott minket akik alig hagyták hogy a kocsiból kiszálljunk. Rettenetes volt. Én csak csendben Tom karjainak biztonságába bújtam és próbáltam takarni magam a fényképező gépek elől, ami nem igazán sikerült. Csak úgy áradtak a kérdékes: „ Zsuzsi, tényleg terhes volt és elvetélt?; Mr. Kaulitz, mikor akarták elmondani a világnak a hírt?; Mi lesz így a Tokio Hotellel, a rajongók mit fognak szólni?; Zsuzsi miért akarta, magához kötni egy gyerekkel Tom Kaulitzot? Mi volt a szándéka ezzel? Lehet hogy jobban járt Mr. Kaulitz hogy a barátnője elvetélt? – na az utolsó kérdésnél (vastagon) betelt nálam a pohár és az ajtó küszöbébe megálltam majd vissza fordultam.

- Mi a f*sz van magukkal? Miért csinálják ezt? Hogy lehetnek ekkora taplók? Nem állt szándékomban a hírnévért teherbe esni, sőt nem is akartam ezt a gyereket! Viszont nem akartam elvetetni. Hogy lehetnek ekkora undorító barmok, miért háborgatják az egészet? Nem veszik észre hogy mind2őnknek fájnak a kérdéseik? Maguknak nincs lelkük, se szívük, csak a pénzért nyomorítják meg az ember életét. Hagyjanak minket békén. Takarodjanak innen! TAKARODJANAK! – ordítottam végig, és közben zokogtam. Gyenge voltam még és a lábaim hirtelen kicsúsztak alólam. Tom szerencsére mögöttem állt és elkapott. Felvett az ölébe majd bevitt a házba. Bill kint maradt még.

- Látják mit csináltak? Teljesen le van gyengülve és rosszul van. Értsék már meg elveszítette a gyermekét ahogy a testvérem is. Tudják mekkora fájdalmat élnek át, és nem csak ők hanem mi is? Hogy képesek erre? Nézzenek már kicsit magukba kérem, hogy mit tennének maguk ebbe a helyzetbe! Szégyellhetnék magukat. És most tűnjenek el. – mondta Bill egy kicsit emeltebb hangon, majd bejött a házba és jól becsapta az ajtót. Az újság írók, csendben eltűntek, talán észrevették magukat…de ki tudja lehet hogy ebből is csak egy csípős sztori lesz. Közben engem Tom felvitt a szobámba és betett az ágyba. Észrevette hogy nagyon forró a homlokom és égek a láztól. Teljesen kipirult az arcom. Hozott vizes ruhát és a fejemre tette, majd beadta nekem a nyugtatót, fájdalom csillapítót és láz csillapítót amit még az orvos írt fel a kórházban mert várható volt hogy felmegy a lázam. Nagyon rosszul voltam, fal fehéren tekintettem Tomra, aki ijedt szemekkel nézett rám.

- Nyugodj meg kicsim nem lesz semmi bajom. – mondtam halkan és gyengén és megfogta ma kezét.

- Remélem is, neked mellettem a helyed, és túl éljük ezt az egészet. Tudom hogy rettenetesen rosszul vagy de majd a gyógyszerek segítenek. – mondta Tom halkan.

- Engem a fizikai fájdalom nem érdekel, nekem itt fáj. – mondtam majd a tenyerét a mellkasomra raktam. – Itt fáj rettenetesen.

- Tudom, nekem is fáj nagyon, de szívem túléljük, ahogy mindent, a mi szerelmünk nem vész kárba. Meglátod több száz gyerekünk lesz még. – mondta mire én egy picit elmosolyodtam.

- Több 100? Ajjaj akkor igen bele kell húznunk, de nem lesz könnyű. Biztos több 100at akarunk mi? – mondtam már mosolyogva de még elég gyenge voltam.

- Bizony ám több 100 lesz, és ha már egy picit jobban érzed magad el is kezdünk gyakorolni rá, és dolgozni rajta. – mondta már ő is mosolyogva.

- Alig várom. – mondtam majd gyenge kezeimmel megfogtam a tarkójánál ezzel jelezve hogy hajoljon közelebb. Lehajolt hozzám majd megcsókoltuk egymást. Úgy éreztem hogy vissza térek, és kezd elmúlni az erős depresszióm. A szerelmünk egyre csak erősödött és én is erősödtem vele együtt. Tom elment lefürdeni majd befeküdt mellém az ágyba és egymás karjában elaludtunk. Reggel mikor felébredtem Tom még édesen szuszogott mellettem. Éreztem hogy lement a lázam és már a hasam se fájt annyira mint tegnap este. Megfordultam a másik oldalamra, és erre Tom felébredt és hátulról gyengéden átölelt.

- Jó reggelt szívem. – mondtam halkan majd vissza fordultam felé és megcsókoltam. Meglepődött, hisz ezt nem várta. Kipihentem magam az este és éreztem hogy az erőm majdnem 100%-a tombol bennem arra várva hogy kiszabadulhasson. Csókoltam Tomot egy picit vadabban ezzel arra utalva hogy elkezdhetünk dolgozni a több 100 gyereken:D. Tom ezt érzékelve a hátamra fektetett és gyengéden de egyszerre vadan, vagyis olyan Tom Kaulitzosan megcsókolt és jött a többi:D(gyengébbek kedvéért előjáték…xD) Mielőtt még elkezdtük volna az egsönt Tom rám nézett és megszólalt.

- Biztos hogy akarod? Elég erősnek érzed magad? – nézett mélyen a szemembe.

- Igen, kívánlak, erős vagyok, és szeretlek, és hát muszáj elkezdeni bemelegíteni a több 100 gyerekre:D – mondtam nevetve mire Tom is elvigyorodott olyan kis kajánul majd megcsókoltam. Tom elővett egy gumit felhelyezte magának és innentől fantáziátokra bízom hogy mi történt de legyen nagyon 18+-os:D Mikor végeztünk(:D) és már egymás karjában feküdtünk Tom megszólalt.

- Annyira szeretlek. – mondta.

- Én is téged! – válaszoltam.

- Mi ez a jó illat? – kérdezte majd beleszagolt a levegőbe.

- Nem tudom, de isteni, menjünk le nézzük meg! – mondta majd kimásztunk az ágyból, fehérneműket és köntöst fel majd lemásztunk kézen fogva kócos fejjel a konyhába ahol épp Bill és Melinda tevékenykedett…


Hát itt van ez a rész is, és elég nehéz volt megírni szal remélem hogy kapok kommentet, min 3mat! Addig ne óm lesz rész! Pusy! Rem tetszik!

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tokiohotelundmi.blog.hu/api/trackback/id/tr97498582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bill und Tom 2008.06.02. 12:37:14

Na ez a rész is nagyon jó lett és rem több mint 3 komit kapsz :p kiv vok a kövi részre

Nicole93 2008.06.02. 17:50:11

csatlakozok, csatlakozok!!!!! minnél előbb szeretném már olvasni a folytatást mivel már nagyon izgulok mi fog kisülni ebből....

Tom Kaulitzné 2008.06.02. 20:14:03

Nagyon jóó! Zsú király vagy:P :) Szerííí(L) Jah és itt az nyém aki meg akarná nézni, habár úgyem nézi meg senki:S :( bejjatom.blog.hu

Tami 2008.06.03. 20:22:42

Júúúúj, nagyon jó lett. Gratulálok. Remélem hamar lesz rész.pus. ;)

Kyky 2008.06.14. 10:41:29

Itt komi,az 5.-ik,és jó lett a réx is,és az előzők is,de azokhoz nem írok mer lusta vagyok xD
De...
Wááá több 100 gyerek XD...
Ez nagyon komoly XD

Zyt@ 2008.06.18. 14:36:40

nekem is naon teccik ez a rész és az előzők is
ez már a 6. komi,úgyh részt akarok xDDD
ügyi vagy
várom a kövit
puxy

Bill und Tom 2008.06.21. 15:27:05

Mikor lesz kövi rész? :O

Bill und Tom 2008.06.21. 15:27:48

Mikor lesz kövi rész? :O

Zsú(újj szerki!) 2008.06.22. 14:56:47

már írom! egy picit még kell várni, de holnap már sztem fentlesz!

Kyky 2008.06.29. 08:44:16

Aha holnap szted már fent lesz mi??=(

Zyt@ 2008.07.01. 10:51:42

mikor a lesz a kövi????hm??

Zsú(újj szerki!) 2008.07.07. 14:14:45

bocsi bocsi bocsi mindenkitől! esk most azonnal elkezdem írni a kövit és rakom ma fel! de ez lesz az uccso utána nyáriszünet, és egész nyár alatt írni fogom egy füzetbe az ötleteket és ha hazajöttem nyaralásból írom meg és rakom fel! csak aug közepétől lesz majd legközelebb! pusy!
süti beállítások módosítása